четвъртък, 9 юни 2011 г.

Камелия позира пред ELLE. Вижда се като 50-годишна булка

Фолк дивата Камелия е новото лице на корицата на българския ELLE. В началото на лятото скандалната певица издава тайните на пословничния си перфектен вид. Тя не крие възрастта си и споделя, че на 40 години се чувства по-спокойна и уравновесена от всякога. Смята, че така ще е и на 90 - с малко бръчки, но с много блясък в очите. В типичния си провокативен стил тя заявява, че може и да стане първата 50-годишна булка.

Изпълнителката, известна с екстравагантността си на сцената, разкрива че идеите за сценичните тоалети са изцяло нейни. Тя споделя пред списанието, че e завършила моделиерство и планира да създаде собствена линия обувки.

Една година след старта на телевизионното шоу „Споделено с Камелия" водещата е категорична, че именно то я държи здраво стъпила на земята в сложния свят на шоубизнеса. Камелия не иска поведението и реакциите й пред камерата да изглеждат нагласени, затова не чете предварително историите, които ще разкаже.

Освен с подробности от професионалния си живот, певицата ще изненада читателите на ELLE и с интересни истории от запознанството си с Цветин. Настоящият й годеник я впечатлил най-вече с умението да танцува и с гвардейската си униформа, която носел като караул пред Президентството. Певицата минавала оттам редовно да го гледа и веднъж дори заблудила професионални фотографи, че това е брат й, за да успее да го снима във военното облекло.

Няма коментари:

Публикуване на коментар