четвъртък, 9 юни 2011 г.

Камелия първа провокира в „Шоуто на горещия стол“

Около 400 гости на Sin City станаха свидетели на страстната целувка на фаталната фолк дива Камелия с "Избрания". Клубът на елита стартира ново забавление през седмицата наречено "Шоуто на горещия стол". Всеки четвъртък гост изпълнителят за вечерта ще посочва клиент, на който ще изпълни всички музикални желания. Избраният се настанява на специално изработен за удобството му фотьойл и трябва да приеме предизвикателствата, които попфолк звездите му предлагат.
Още тази седмица шоуто получи зрелищното си кръщение. Палавата Камелия обяви правото на избор за участник в "Шоуто на горещия стол" да има този клиент, който е съгласен да се целуне с нея. Целуне ли?!!! От размените интимни ласки между нея и "Избрания", прехвърчаха искри, от които светещият стол остана само бледа атракция.

И това не бе всичко, защото фолк певицата обяви и втори печеливш, но този път от нежната половина на посетителите. Секси мацка, празнуваща в женска компания моминско парти, изскочи на сцената и от последвалото непринудено съблазняване между двете би могло да се създаде горещ трейлър към песента на Камелия - "Erotica".

Няма коментари:

Публикуване на коментар