вторник, 22 януари 2013 г.

Камелия отпразнува своя 42-ри рожден ден


Преди няколко дни Камелия отпразнува своя 42-ри рожден ден, въпреки че изглежда като на 17.  Както за всеки друг празник, профилът на поп-фолк дивата в социалната мрежа бе затрупан от добри пожелания.

За да отвърне на всички мили думи, отправени от феновете ѝ, Камелия публикува своя снимка, на която гордо позира без грим и с огромен букет, очевидно подарък за празника ѝ.

Странно е да виждаме певицата по този начин, като се има предвид, че именно тя е една от най-ексцентричните звезди в родния бранш. Камелия е тази, която адски много държи на дръзката си визия и не се притеснява да ни го показва ежедневно.

Виждали сме я по какви ли не начини - от стил "Лейди Гага" до оскъдно облекло или цепки на панталоните отзад. Като че ли не може да ни изненада.

Когато обаче се появи с естествена визия, която виждате на снимката, ние бързаме да ви уведомим, защото подобно действие е нетипично за Камелия.

С лилава шапчица, искрена усмивка и с една година по-голяма, Камелия благодари на всички свои почитатели за красивите пожелания.Няма коментари:

Публикуване на коментар