понеделник, 20 юни 2011 г.

Камелия се побърква от ревност

Макар да са заедно вече от близо 10 години, фолк звездата Камелия ревнувала безумно приятеля си Цветин.

Водещата на „Споделено с Камелия” по ТВ7 се побърквала, когато половинката й ръсел комплименти на други жени – признава самата тя в интервю.

„Цветин е голям кавалер и ръси комплименти наляво и надясно. Онзи ден „изчетка” една провинциална сервитьорка, което ме нервира и ме изкара извън нерви. На всичкото отгоре тя въобще не беше хубава – с развалени зъби и крив нос. Отвращава ме това поведение на мъжете, които се заглеждат по всяка „въртиопашка”, споделя чистосърдечно изпълнителката на „Изпий ме цялата”.

„Ревността направо разяжда като киселина душата ми и скандалът на Цветин вкъщи му е в кърпа вързан. Да си прави комплиментите, но в мое отсъствие” – признава сприхавата блондинка, която демонстрира лют нрав.

В последно време чипровката била доста разсеяна. Тя идвала само 2 пъти седмично в телевизията, записвала на юруш всичките си предавания за седмицата и си вдигала чукалата по лични ангажименти. Въпреки това рейтингът на шоуто й е един от най-високите в родния ефир.

Жълтите медии неведнъж са разделяли и събирали Цветин и Камелия, но напук на писанията връзката им е стабилна. Дори се говори, че двамата вече се замислят и за деца, пише kliuki.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар