понеделник, 20 юни 2011 г.

Камелия да оглави Синдиката на блондинките

Читателите на Светския звяр казаха своята тежка дума, и определиха своята фаворитка, която би била чудесен лидер на Синдиката на Блондинките. Русите дами от музикалната сцена, политиката и родното шоупространство се бореха за вашите гласове, но само една от тях спечели първото място.
__400_01
Сред 119 гласували, фолк фурията Камелия безапелационно оглави Синдиката на Блондинките със солидните 54%. Изпълнителката на "Луда по тебе" знае винаги как да вдига градуса на настроението, а последните няколко месеца, доказва, че не всичко е поп-фолк, защото успешно се справя като водеща на дневно ток шоу.
Второто място вие присъдихте на вечно приказливите и колоритни тризначки Вяра, Надежда и Любов, които нашумяха от риалити предаването Биг Брадър и които често обичат да се появяват на някое светско парти. Напоследък трите грации демонстрират и различен стил, за да ги отличават
Антония Петрова, позната като Тона Крокодила, заема треата позиция със скромните 8%. Бившата миска, която постоянно дмеонстрира дипломите си за висше образование и сериозната си адвокатска кариера, явно не е особено любима блондинка на читателите.

Лили Иванова може да е примата на българската естрада и един от най-ценните ни родни таланти, но това не й помогна да се изкачи на върха и се нарежда на четвърта позиция  също с 8%. Червената депутатка, Емилия Масларова има най-малки шансове да оглави Синдиката, защото спечели едва 3% от вашите гласове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар