вторник, 21 юни 2011 г.

Камелия мъсти с порно!

Фолк певицата Камелия не си поплюва, щом става реч за мъст и тъпкано си връща на враговете

На това му се вика сладко отмъщение. Фолк певицата Камелия не си поплюва, щом става реч за мъст и тъпкано си връща на враговете. Как? С порно!
Камелия

Камелия мъсти с порно

Може да ви звучи невероятно, но това е самата истина. Фолк дивата си призна пред водещата Нана по Станция нова, че е имала съседски вражди преди време. Нейна комшийка имала досадния навик да се разхожда у дома по токчета, с които тропала постоянно. Това не давало мира на Камелия, тъй като всичко се чувало у тях и не можела да спи. „Сякаш набиваше с тия токчета по главата ми”, спомня си изпълнителката на „Луда по тебе”.

Тогава русокосата фурия решила да предприеме крути мерки. Двамата с гаджето й Цветин започнали всяка нощ, преди да си легнат, да пускат порно канала и да усилват звука докрай. Това направо влудявало комшийката. Освен това, половинката на Ками нерядко усилвал на макс и футболните мачове, за да е пълна истерията.

Комшийката й била докарана до нервна криза заради порното от апартамента на Камелия.

Припомняме, че блондинката усети „отмъщението на порното” на свой гръб преди време. Тогава избухна скандал, след публикуване на нейна порно снимка в нета. Камелия изпадна в депресия и разказа пред медиите, че нейни зложелатели са пуснали срамното фото.

Няма коментари:

Публикуване на коментар