петък, 6 юли 2012 г.

Камелия се разписа върху гърдите на фен

Камелия подари нова доза от най-горещи хитове и мега шоу пред феновете в популярен столичен клуб. Фолк звездата отново показа, че едва ли ще бъде надмината в скоро време от някоя своя колежка по оригинални идеи и провокации на сцената.
Заобиколена от разгорещени почитатели, скандиращи името й, Камелия подари на един от тях специален автограф, разписан направо върху гърдите му. Късметлията гордо позираше за снимки през цялата нощ, демонстрирайки уникалната си придобивка на всички приятели.
Винаги актуалната певица отново показа артистизъм и неустоим сексапил на сцената  на клуба,  където стотици гости на заведението пяха с нея хитовете “Залеза и зората”, “Луда по тебе”, “Манастир” и други.
Меломаните отдавана очакват звездата да ги зарадва с нов видеоклип. Надеждите им първо бяха за песента "Лошо действаш ми", която певицата представи по време на наградите на телевизия "Планета" в началото на март, когато получи и специалната награда на "Пайнер" за 15 години сценична дейност. След като клипирането на новото парче се забави, някои дори се размечтаха тя да заложи на друга нова песен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар