петък, 6 юли 2012 г.

Дали Камелия ще е сред треньорите в "Гласът на България"?

Фолк звездата Камелия ще е един от треньорите във втория сезон на музикалното реалити "Гласът на България", предполагат различни издания. Продуцентите на формата все още не издават кои ще са тазгодишните треньори на кандидатите за музикална слава, но медийните спекулации по темата отдавна започнаха и нищо чудно някои от тях да съвпаднат с решението на организаторите на "Гласът на България".
Така например от Glory.bg пишат, че по всяка вероятност звездата на "Пайнер" ще заеме мястото на Ивана в журито и ще е представителя на попфолка в четиричленната комисия, оценяваща талантите. Идеята за това, Камелия да стане част от шоуто се родила по време на работата й в сериала "Ракия сънрайз". Екипът на Слави Трифонов бил на мнение, че хитовата блондинка ще се справи отлично в музикалния формат, а и освен това, досега не е влизала в такава роля за друг проект. Очаква се и другите трима членове на комисията да бъдат нови имена, а не миналогодишните – Кирил Маричков, Миро и Мариана Попова. Спрягат се имената на Графа, Йорданка Христова, Данчо Караджов, Мишо Шамара и други.
Заради фактът, че Камелия направи своеобразно потвърждение на новината, споделяйки на стената във фейсбук профила си статията на електронното издание, феновете са категорични, че фолк звездата ще бъде ментор във втория сезон на риалитито, което вече набира участници.
До 8 юли всички талантливи певци могат да се запишат за кастинга на "Гласът на България" като попълнят онлайн заявление glasatnabulgaria.bg.
По традиция само качествени изпълнения ще бъдат допуснати до телевизионния кастинг на "Гласът на България”, като кандидатите с фалшиви, комични, нелепи или търсещи краткосрочна слава изпълнения няма да бъдат излъчени в ефира на bTV. Телевизионното излъчване ще започне с кастингите "на тъмно”, в които външният вид и поведението на кандидатите ще останат скрити за четиримата звездни треньори. Гласът на кандидатите е единственият критерий, по който те ще бъдат първоначално селектирани, информират продуцентите на риалитито.

Няма коментари:

Публикуване на коментар