петък, 16 март 2012 г.

Камелия: “Тези 15 години са моето най-голямо богатство!”

Едно от най-престижните отличия на Годишните награди на “Планета”, бе специалната награда на “Пайнер” за “15 успешни години на сцената”.
Тя отиде в ръцете на Камелия, която само минути след като получи приза поздрави всички гости в залата с най-големите си хитове. 
Певицата представи за първи път пред публика и най-новата си песен “Лошо действаш ми”, която бе подготвила специално за церемонията.
В интервю за предаването “Звездно” на телевизия “Планета”, Камелия сподели, че 15 години на сцената са и много, но и малко време. 
Малко са, защото вярва, че за нея предстоят още много хубави години, през които ще покаже много нови песни, клипове и идеи.
Но са много, защото през тези години е научила десетки неща, а най-важното сред тях е че с труд, постоянство и любов всичко се постига.
Камелия е убедена, че когато отстояваш себе си и принципите си, и не предаваш самия себе си, няма как накрая да не успееш и да не си щастлив.
Певицата е благодарна за признанието, което получи и го приема като стимул да продължи да създава нови и качествени проекти.
Тя признава, че през тези 15 години на сцената е научила много неща, които с времето се превръщат в нейното най-голямо богатство.

Planeta.Tv
снимки: Любомир Любенов



Няма коментари:

Публикуване на коментар