понеделник, 20 февруари 2012 г.

Камелия слиза от ефира на TV7! „Споделено с...“ ще има нов водещ

Едно от най-рейтинговите предавания на TV7 подготвя огромна изненада за феновете с нов, напълно неочакван водещ, който ще поеме щафетата от Камелия на 25 януари.
Кой ще заеме мястото на любимата певица в „Споделено с....” ще стане ясно буквално дни преди подготвяната смяна в популярното токшоу. Камелия остава на екран до 24 януари, а дотогава най-любопитните и наблюдателни зрители на TV7 могат да потърсят ключа към загадката кое е мистериозното ново лице на предаването в ефира на телевизията.
TV7 и !no frame media обещават разтърсващо първо предаване с новия водещ на „Споделено с....”, където една разтърсваща история ще бъде разказана докрай за първи път и много тайни, вълнуващи зрителите, ще бъде разкрити. Мениджмънтът на TV7 и продуцентите !no frame media разширяват трибуната на зрителските лични истории с нови, популярни лица.
„Успехът на предаването се дължи на личните истории на зрителите. Камелия със своята чувствителност и комуникативност успяваше да предразположи хората да споделят най-болните си и лични проблеми и заедно се опитвахме да им помогнем. Благодарим й за нейната всеотдайност, сърдечност и лично отношение към предаването. Верни на зрителите на TV7, ние сме приготвили големи изненади занапред” - сподели Вили Сечкова, продуцент на предаването.
Според изпълнителния директор на ТV7 Евелина Колева, промените са естествено продължение на развитието на канала. „С привличането на нови популярни лица в предаванията на TV7 непрекъснато надграждаме трайната връзка с нашите зрители. „Споделено с ...“ е лидер в своя жанр и сме убедени, че успехът на предаването ще се затвърди с новото лице, което ще застане начело на шоуто в края на януари.”

Няма коментари:

Публикуване на коментар