четвъртък, 5 януари 2012 г.

Зимни емоции стоплиха Камелия следновогодишно

Преди полунощ на 31 декември Камелия и нейната половинка в живота Цветин бяха гости на съпруга на Галена - Галин и неговото семейство в Арбанаси, но заради артистични ангажименти Галена отсъстваше.

От празничната баница, приготвена лично от Галена, Камелия си изтегли “любов ще ти подкоси краката” и “от здраве ще цъфтиш”. И двата късмета зарадваха певицата и й дадоха заряд за концерта в първите часове на 2012 година в центъра на Велико Търново.

Още с появата си на сцената, “огън момичето” възпламени страстите и няколко разгорещени търновци започнаха да свалят дрехи.

Сурвакарче изненада приятно звездата на “Планета” и здраво я натупа по гърба за здраве, късмет и много щастие. След Велико Търново Камелия и Цветин побързаха да отскочат с приятели и до Боровец, за да усетят магията на ски-пистите, съобщават от planeta.tv.

Макар, че не се престраши да се качи на ските, певицата яхна шейната и няколко пъти се спусна по пистата. На 10 януари Камелия ще отпразнува своя рожден ден с приятели в София, за които е решила да подготви истинско тържество.


Няма коментари:

Публикуване на коментар