събота, 26 ноември 2011 г.

Камелия: Радвам се, че запазих себе си

Камелия е решила да разкаже за живота си в биографична книга. Певицата е категорична, че ще пише за всичко, което ѝ се е случило. За личните драми, които е преживяла и се е борила, за кризите, които е преодолявала.
"След време, ако напиша книга, а аз съм решила да напиша, ще има много интересни неща, които ще споделя - и професионални, и лични. Няма да цитирам имена, но ще говоря по начин, по който да се сещат хората за какви неща говоря" - обясни тя в "Съпругите" на "Станция Нова".
Изпълнителката споделя, че книгата ѝ ще бъде за пътя, който е изминала: "Как човек, ако преследва мечтите си, ако не пречупва принципите си и реши да постигне нещо, не бърза толкова много, не препуска, може да постигне много в живота си" - убедена е певицата, която през 2012 ще отбележи 15 години на сцената на попфолка.
Камелия с основание има своите удовлетворения от постигнатото в професионален план и пояснява: "Доволна съм, че приемам спокойно дори това, че нещата леко се променят, че преди всичко излязоха само пари, пари, пари на преден план, за жалост. Може би тази голяма, дълбока криза, в която ние живеем вече 20 години, влияе върху хората. Няма как хората да не бъдат повлияни от събитията, които им се случват, от безпаричието, което ги е обградило години наред. Няма как това да не промени хората, да не промени тяхното поведение. Аз се радвам, че запазих себе си. В една малка територия, каквато е България, след 14 години да вълнуваш все още хората, да очакват твои нови проекти и при появата ти да има едно: "Уау!", е достатъчно, без да губиш себе си" - казва тя.

Няма коментари:

Публикуване на коментар