събота, 26 ноември 2011 г.

Камелия: Попфолкът показва лице, което не отговаря

Камелия е сред малкото попфолк певици, които успяха да се опазят като личности, без популярността да ги хвърля в необмислени авантюри в името единствено на лъскави автомобили и лустросан свят.
"За мен на първо място е любовта. Ако наистина съществува любов между двама души, за мен от там насетне няма значение дали е с Бентли и т.н. но ако разчиташ само на Бентлито, на богатството, то тогава горко им на двамата в тази връзка, защото колко може да си говориш за тия джанти на това Бентли, после какво ще си говорят тези хора" - споделя Камелия в сутрешния блок на TV7.
Според певицата голяма част от българите живеят с тази мечта: "Първо, защото е по-лесно. Второ, защото е много лесно да се сложи етикет, не че няма - то го има навсякъде. Не знаем дали някой депутат или някоя жена също няма гадже или любовник богат не с Бентли, а с Хеликоптер. Факт е, че това съществува във всяка среда, но когато се хвърли да е в чалгата всичко, тогава е най-удобно. Имаме си вече изтривалка, където може всичко да е".
Най-комерсиалната музика у нас към момента не е отражение на живота. Това, което се показва в скъпите клипове не е светът на масовия потребител на фолка.
"Чалгата малко надскочи това, което... показват се едни лъскави клипове, които всъщност не отговарят на истината. В чалгата не се изкарват толкова пари, че аз да карам Бентли, а аз съм вече 14 години на тази сцена" - казва Камелия и е на мнение, че един изпълнител, колкото и успешен да е той, не е в състояние да се нареди сред богатите у нас, ако разчита само на професията си.
"Определено попфолкът показва лице, което не отговаря. Попфолкът... не можеш с него да си купиш хеликоптер, работейки само и издавайки песни, албуми" - пояснява изпълнителката, която от години е сред най-актуалните имена в попфолка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар