вторник, 14 юни 2011 г.

Камелия: Горко ти, ако разчиташ само на бентлито и на богатството

„Горко ти, ако разчиташ само на бентлито и на богатството. Трябва любов. Тя е на първо място”. Това е виждането на фолк дивата Камелия за една връзка, споделено в „Гореща точка” на ТВ7. Днес предаването й „Споделено с Камелия” по ТВ7 навършва една година.

„При мен гостуват хора с обикновените си проблеми, които често пропускаме. Именно върху това се съсредоточихме и затова предаването има успех", разказа звездата.

Въпреки че прави предаването си, Камелия продължава да пее и на сцена. „Не е лесно да ги съчетавам. Самопреди седмица бях през ден на участие. Лягането ми беше между пет и осем и половина сутринта.

И някак си се обърквам - от сцена с 1000 души влизаш в студио от 100 души и гости, които плачат от своя проблем.

Много е емоционално хвърлянето и блъскането от едната крайност в другата", сподели фолк дивата в „Гореща точка".

Разговорите й с хората в студиото на ТВ7 са я довели до извода, че те вече не вярват на нищо. „Хората не вярват на политици, изгубили са своята вяра. Не вярват на служители, на себе си. Тотално са обезверени от системата. Това ме плаши", сподели Камелия.

Пред BNews звездата обяви, че гласува всеки път. В „Гореща точка" Камелия беше категорична, че ако смяташ да имаш претенции за нещо, задължително трябва да упражниш правото си на вот.

Няма коментари:

Публикуване на коментар